Communication DashBoard Professional (CDB Pro)

INFO

Käyttöliittymämme on skandinaavisen pelkistetty ja ajanmukaisesti videokeskeinen. Saat yleiskuvan aikatehokkaimmin katsomalla alla olevan 2,5 min esittelyklipin.

CDB Pro:n innovatiivisuus, nopeus ja tarkkuus selkenevät parhaiten käytännössä. Katsottuasi esittelyklipin kokeile järjestelmää MAKSUTTA & SITOUTUMUKSETTA alla olevien ohjeiden mukaan.

Palautteet ja yhteydenotot TÄSTÄ tai sähköpostitse: yhteys@comm-board.com

Järjestelmän koekäyttö

CDB Pro:n käyttö on helppoa ja intuitiivista. Jos kiinnostuksesi heräsi klipin perusteella, tutustu tarkemmin järjestelmän periaatteisiin, ominaisuuksiin, hinnoitteluun ja taustoihin kokeilemalla sitä maksutta. Koekäyttöliittymässäsi ovat myös vastaukset mahdollisiin lisäkysymyksiisi.

Teknisistä syistä kokeilu edellyttää rekisteröitymisen, joka ei sido sinua tai organisaatiotasi mihinkään. Oma CDB Pro-kartoituksesi & palaute rekisteröitymisineen kestää alle 10 minuuttia. Järjestelmä ohjeistaa sinut prosessin läpi & lähettää sinulle tarvittavat sähköpostit.

Huomaa:
käyttäjäkokeilusi on henkilökohtainen, mutta voit kutsua CDB Pro-kartoitukseen maksutta 2 kollegaasi. (Kollegasi eivät saa järjestelmän käyttäjästatusta, vaan edustavat persoona-arvioitavia henkilöitä).

Pyydä henkilökohtainen koekäyttölinkkisi TÄSTÄ tai sähköpostitse: yhteys@comm-board.com